Gezond & Ontspannen

Voor een goede balans tussen lichaam & geest

 

Integrale holistische massage richt zich op het herstel van de balans tussen lichaam en geest. Niet-verwerkte emoties, problemen, spanningen, oude/ingesleten patronen en stress uiten zich vaak in lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan een pijnlijke rug of nek, hoofdpijn, last van de armen. Maar ook 'niet lekker in je vel zitten' of weinig energie hebben, kunnen klachten zijn die hieruit voortkomen.

In deze snelle tijden gaan we vaak voorbij aan ons gevoel. We gaan maar door en negeren de signalen van ons lichaam. Het lichaam laat ons duidelijk weten dat het niet in balans is met onze geest en vraagt om aandacht voor de klachten. Holistische massage geeft aandacht aan signalen, klachten en gevoel en brengt bewustwording. Met holistische massage wordt gekeken naar verschillende oorzaken; lichamelijke, maar ook mentale, emotionele en zelfs spirituele aspecten kunnen langskomen. Wat er gebeurt in het lichaam en dat zo goed mogelijk ‘te voelen’ is het uitgangspunt.

Het uiteindelijke en waardevolle doel is het komen tot meer inzicht en bewustwording; vertrouwd raken met de signalen van uw lichaam. Slechts één persoon kan ontdekken wat zijn lichaam hem vertelt en dat bent u zelf. Het op zoek gaan naar oorzaken en het oplossen van oud zeer geeft ruimte voor nieuwe energie.