Gezond & Ontspannen

Voor een goede balans tussen lichaam & geest

Een ontspanningsmassage is een zachte, intuïtieve massage die je uitnodigt om spanning los te laten en je energie weer vrij te laten stromen. Je kunt de alledaagse dingen even vergeten, en helemaal tot rust komen.

Een ontspanningsmassage is zeer geschikt voor mensen die last hebben van stress, vermoeidheid, stijfheid, slaapproblemen, piekeren en ademhalingsproblemen. 

Oosterse voetreflexmassage is een eenvoudige en effectieve massagevorm. Het is gebaseerd op de voetrefloxologie. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat zich op de voeten reflexzones bevinden die via energiebanen zijn verbonden met alle organen, klieren en overige lichaamsgebieden.
Door de reflexzones op de voet te stimuleren door middel van massage, worden gelijktijdig de bijbehorende lichaamsgebieden gestimuleerd. De doorbloeding, alsmede de energiestroom en de lymfestroom worden verbeterd, waardoor opgehoopte afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en de voedingsstoffen weer kunnen worden aangevoerd.
Het regelmatig ondergaan van een Oosterse voetreflexmassage bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Het is geschikt voor iedereen: jong en oud.

Access Bars sessies zijn voor mensen die toe zijn aan ruimte en rust in het hoofd. Een Access Bars behandeling is geschikt voor iedereen: kinderen (bv met ADHD), pubers, volwassenen en zwangere vrouwen. Enkele effecten zijn:
* stress vermindert of verdwijnt
* kalmeert je gedachten zodat je meer rust hebt
* verbetert je relaties met anderen
* meer energie

Op je hoofd bevinden zich 32 punten, de Bars. Dit zijn energiestaven die alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen bevatten die je ooit ergens over gehad hebt. Zo zijn er Bars voor controle, geld, creativiteit, communicatie, vreugde, verdriet, heling, tijd en ruimte, om er maar een paar te noemen.
Door deze Bars te activeren, wordt het hoofd als het ware gedefragmenteerd. Alle onnodige informatie wordt opgeruimd, waardoor er meer ruimte en rust is voor het hier en nu. Veel mensen ervaren daarnaast dat ze na een Bars sessie meer energie hebben.
Een Bars sessie duurt 60 tot 90 minuten, waarbij je met kleren aan op de massagetafel ligt. Een Bars sessie bij kinderen duurt ongeveer 30 minuten.Na een Acces Bars behandeling blijven je Bars 'runnen', maar na verloop van tijd kan het effect afnemen. Dit is gemiddeld na een week of 6, maar kan ook eerder of zelfs pas na maanden het geval zijn. Je voelt zelf wanneer het tijd is voor een nieuwe sessie.